Referentieprojecten

Project Audiologische Centra

Stichting Adelante hebben wij begeleid bij het vinden van praktijkruimten in Maastricht en Geleen. Met behulp van een goed programma van eisen zijn er geschikte locaties gevonden. Hierbij hebben wij zorggedragen voor marktconforme huurovereenkomsten en de benodigde vestigingsvergunningen.

“Alone we can do so little; together we can do so much”. "Omdat ik weinig wist van Vastgoed en Juul minder over zorg konden wij samen onze krachten bundelen, dit heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking en een aantal fijne praktijkruimten voor de afdeling Audiologie en Communicatie van Adelante".

Monique Christophe Munnecom, manager Adelante

 

 

Project Modern Kantoorcomplex

Voor het internationale ICT-bedrijf I.R.I.S. Nederland hebben wij een passend kantoorcomplex gevonden aan de Bergerweg in Sittard. Door het goed vertalen van de gebruikerswensen en het verbinden van gebruiker en belegger, hebben wij deze opdracht naar tevredenheid kunnen vervullen.

"In onze zoektocht naar een bedrijfspand dat beter voldeed aan onze wensen heeft Juul Vervoort ons voortreffelijk geholpen. Hij stelt de juiste vragen, denkt mee in oplossingen en zijn positief kritische blik zorgt ervoor dat wij niets over het hoofd zagen bij het beoordelen van locaties".

“ De extra inspanning die hij hiervoor moest leveren rendeert nog steeds, we genieten iedere dag van een perfecte werkomgeving".

 Rick Gruijters, Manager Sales, IRIS Nederland

Project Tandtechnisch Laboratorium & Tandartspraktijk

Wij hebben een regionale tandartspraktijk en tandtechnisch laboratorium begeleid bij de aankoop en verhuur van een nieuwbouw praktijk “Het Blazoen” in Brunssum. Door kennis van de regionale vastgoedmarkt en de uitvoering van de benodigde taxatie, hebben wij deze opdracht van aankoop tot aan financiering kunnen begeleiden.

“We zijn zeer te spreken over het prettige contact, de correcte afhandeling van de zaken en de benodigde expertise van Vervoort & Partners".

R.F.J. Müller, tandarts