Even voorstellen

Vervoort & Partners staat in de eerste plaats voor Juul Vervoort en Wendy Jansen, ondersteund door deskundige partners. Een ieder met zijn eigen expertise, maar allemaal met dezelfde tomeloze drive en passie voor vastgoed.

Wim Trost - Vervoort en Partners

Vastgoedconsultant

Ing. Juul Vervoort, MRICS, RT, RM, BBA

Juul is het vriendelijke gezicht van Vervoort & Partners én de naamgever uiteraard. Als spin in het web is hij vanzelfsprekend een echte teamplayer en sociaal sterk. Dat merkt u als opdrachtgever direct. Duizendpoot Juul boogt op een vastgoedverleden als projectmanager (MVGM), bedrijfsmakelaar (Ruijters) en specialist vastgoed (Lidl Nederland), en is uw adviseur op het gebied van bedrijfshuisvesting en beleggingen.

+31 (0)6 82 00 42 06
juul@vervoortvastgoed.nl

Wendy Jansen - Vervoort en Partners

Vastgoedconsultant

Wendy Jansen

Wendy is een 'mensenmens'. Dat kan ook niet anders, met haar verleden als personeelsfunctionaris bij diverse grote maatschappelijke organisaties. Wendy heeft snel haar draai gevonden in de vastgoedwereld, waar haar hands-on mentaliteit en netwerkkwaliteiten goed van pas komen. Wendy is uw adviseur op het gebied van de verhuur en verkoop van bedrijfspanden.

+31 (0)6 42 17 21 95
wendy@vervoortvastgoed.nl

Wim Trost - Vervoort en Partners

Bouwadvies en tekenwerk Trost

Ing. Wim Trost

Wim gaat voor het hoogst haalbare, maar blijft daarbij met beide benen op de grond staan. Hij heeft twintig jaar ervaring als bouwplantoetser, vergunningverlener en brandpreventiespecialist bij diverse Limburgse gemeenten. Daarnaast is hij al ruim dertig jaar actief als bouwkundig ontwerper/tekenaar. Wim zoekt altijd naar creatieve oplossingen in het totale bouwproces en is adviseur op het gebied van bouwregelgeving en tekenwerk.

Adviseur energie- en exploitatiekosten

Ir. Sven Lennertz

Duurzaamheid is Sven zijn ‘ding’. Hij is een specialist op het gebied van duurzame energie en het verduurzamen van vastgoed. Hij richt zich hierbij op de interactie tussen eigenaren, gebruikers, de omgeving en het vastgoed, met aandacht voor zowel de maatschappelijke als de financieel-economische aspecten. Sven is adviseur op het gebied van gebouwgebonden exploitatiekosten en energievraagstukken.

Michiel Scholten RT, RMT

Michiel kent de lokale vastgoedmarkt op z’n duimpje. Hij benadert vastgoed met een analytische precisie. Michiel weet vastgoed op waarde te schatten. Nou ja, ‘schatten’ . Voor giswerk is er geen plek in taxaties en waarderingen – zijn expertisegebied. Hij is dan ook adviseur op het gebied van marktdata en vastgoedwaarderingen.