Ons verhaal

Vastgoed, onze passie

Vastgoed is onze passie, in al zijn facetten én al zijn complexiteit. Ons hart gaat er sneller van kloppen. Waar ons bloed ook sneller van gaat stromen, zijn de unieke uitdagingen waar u ons telkens mee uitdaagt. Hun – úw – tevredenheid is ons ultieme doel.

 

Onze marktkennis

Geworteld in Maastricht, combineren we onze kennis van vastgoed met kennis van de lokale en regionale markt. We spreken zogezegd de taal, kennen er de weg én de mensen. Zo gaan deuren gemakkelijker open.

Onze samenwerkingspartners

Samen sta je sterker. Naast onze eigen expertise kunnen we een beroep doen op de deskundigheid van een handvol experts. Deskundigen op het gebied van marktdata, vergunningen, tekenwerk, brandveiligheid, keuringen, energielabels et cetera. Daardoor kunnen we u op elk gebied adviseren. Wij blijven echter uw enige aanspreekpunt. Zo blijven de lijntjes kort.

Onze integrale kijk op vastgoed

Vastgoed. Is dat een investeringsmogelijkheid? Een stapel stenen? Een dak boven je hoofd? Verschillende mensen kijken door andere brillen naar vastgoed. Wij zijn in staat tegelijkertijd door al deze brillen te kijken. Die integrale benadering, met oog voor de financiële, bouwkundige én functionele aspecten van een gebouw, onderscheidt ons van veel andere vastgoedadviseurs. Alleen door naar alle aspecten te kijken, kun je een maximaal rendement behalen.

Luisterend oor

Goed advies begint bij een luisterend oor. Bij het helder krijgen van uw huisvestings- of vastgoedvraagstuk, en nog belangrijker: de vraag achter de vraag. We nemen dan ook ruim de tijd u te leren kennen en kijken niet op een kop koffie meer of minder. We realiseren ons verder dat elke vraag uniek is. Zo benaderen wij ze dan ook. Standaardoplossingen? Die kennen wij niet. Elke opdracht vraagt om maatwerk.

Pro-actief

We hebben een passie voor vastgoed en voor ons werk. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Soms houdt het ons zelfs wakker. Dat betekent dat we dingen vaak al geregeld hebben vóór u er erg in hebt. Zo kunt ú rustig slapen.

Juul Vervoort - Wendy Jansen