Aangehuurd: Winkelruimte Voerendaal Centrumplan

Omschrijving

Namens Slijterij & Wijnhandel Vinitor uit Voerendaal heeft Vervoort & Partners deze winkelruimte - onderdeel uitmakend van Centrumplan Voerendaal - aangehuurd van Rialto Vastgoedontwikkeling. In dit betreffende kernplan werd het Voerendaalse Kerkplein getransformeerd tot een bruisend winkelcentrum met o.a. een Plus-supermarkt als middelpunt.

Vervoort & Partners heeft Vinitor gedurende het gehele proces begeleid c.q. geadviseerd en zorg gedragen voor de complete afhandeling van alle overeenkomsten die van belang waren. Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot een succesvolle aanhuur voor Slijterij & Wijnhandel Vinitor van deze prachtige en uiterst gunstig gelegen winkelruimte in hartje Voerendaal. 

Aangehuurd: Winkelruimte Voerendaal Centrumplan

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*