Beleggingsobject Valkenburg (Verkocht)

Omschrijving

Centraal gelegen in het bruisende toeristenstadje Valkenburg a/d Geul ligt deze bijzonder exclusieve - als beleggingsobject te koop aangeboden - villa met een unieke, voornamelijk door de aanwezigheid van de spitse toren verkregen, kasteelachtige uitstraling. Deze exposure wordt nog eens extra onderstreept door het interieur met de grote en hoge ruimtes met vele lambriseringen, ornamenten en natuurstenen haardmantels. 'Last but not Least' wordt het pand nog omgeven door een diepe parkachtige tuin, die perfect past bij de indrukwekkende stijl van deze prachtige villa.

De accurate bemiddeling van Vervoort & Partners inzake dit specifieke vastgoedobject heeft inmiddels geleid tot een verkoop van deze uitzonderlijke en chique villa.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw naam*