Te Huur Winkelruimten - Winkelcentrum Stein

Omschrijving

Op de plek waar in 2009 een brand het toenmalige winkelcentrum van Stein in de as legde, is een geheel nieuw hypermodern winkelcentrum verrezen met een overdekte passage die toegankelijk is via een van de drie entrees.

Het totaal vernieuwde complex - uitstekend bereikbaar en met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur - biedt plaats aan circa 40 winkels, een multifunctioneel centrum en 90 woningen. De realisering van het uit bruinrode en zandkleurige baksteen opgetrokken stijlvolle complex vindt plaats in twee afzonderlijke fasen (fase 1 en 2). Fase 1 is inmiddels geheel afgerond, terwijl fase 2 momenteel in de afrondende fase verkeert.

Reeds aanwezige ondernemers & publiektrekkers in Winkelcentrum Stein: Jumbo Supermarkt, Blokker, Kruidvat, Hema, Primera, Zeeman, Wibra, Hans Anders Optiek, Pearl Opticiens, Pets Place, Rousseau Chocolade, Hendriks Bloemen, Paulissen Bakkerscafé, Anytime Fitness, etc. Na de definitieve afronding van fase 2 vindt nog de vestiging plaats van een nog te openen Aldi Supermarkt als publiektrekker.

Uit bovengenoemde opsomming blijkt dat er zeker nog volop kansen liggen in dit dynamische winkelcentrum voor ondernemers uit de schoenen- en modebranche (dames- heren- en kindermode), gezondheidswinkel, verkoop van streekproducten, telefonie- en internetprovider, etc.

Vervoort & Partners heeft de laatste - nog beschikbare - te huur aangeboden winkelruimten in portefeuille en biedt u als ondernemer de unieke kans om te participeren in deze aantrekkelijke mix van detailhandel en sfeervolle horeca van dit nieuwe winkelhart van Stein. Met andere woorden: onderdeel uit te maken van de sfeervolle totaalbeleving en uitstraling van dit exclusieve winkelcentrum.

Te huur aangeboden Units (zie o.a. plattegrond onder afbeeldingen):

  • Unit 16 & 17 (fase 1): totale oppervlakte 479 m2. Deze twee winkelruimten - gesitueerd nabij uitbreiding fase 2 met hierin de vestiging van een Aldi Supermarkt - worden uitsluitend samen en in zijn geheel te huur aangeboden.
  • Unit 36A (fase 1): oppervlakte 108 m2. Separaat te huur aangeboden dan wel uitgebreid in combinatie met Unit 37.
  • Unit 37 (fase 1): oppervlakte 210 m2. Separaat te huur aangeboden dan wel uitgebreid in combinatie met Unit 36A. 
  • Unit 36A & 37 (fase 1): beide winkelruimten als geheel te huur aangeboden met een totale oppervlakte van 318 m2.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Winkelcentrum Stein: http://centrumstein.nl/. Hier vindt u ook de exacte ligging c.q. locatie van de door ons te huur aangeboden winkelruimten in het betreffende complex.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

Gegevens

Huurprijs

€ 175,00 per m2/maand, excl. BTW

Promotiekosten

€ 7,00 per m2/jaar, excl. BTW

Servicekosten

€ 13,00 per m2/jaar, excl. BTW

Huurtermijn

Minimaal vijf jaar, met telkens vijf jaar verlenging

Opleveringsniveau

Casco

Oppervlakten

Zie omschrijving linker kolom (te huur aangeboden units)

Parkeren

Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur

Huurovereenkomst

Standaard ROZ model

Omgeving

Centraal gelegen in Stein, het grootste dorp van de gelijknamige gemeente, die verder bestaat uit onder meer Elsloo en Urmond. Samen hebben deze kernen ruim 25.000 inwoners, waarbij echter het verzorgingsgebied veel groter is. De vitale dorpskern van Stein heeft een sterke regiofunctie en aantrekkingkracht óók op de stedelijke gebieden als Sittard-Geleen en Maastricht die vlakbij liggen. Kortom, de kern trekt steevast veel bezoekers van buiten de gemeentegrenzen. 

Bereikbaarheid

Uitstekende bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. Mede door de ligging nabij de grensovergang van de A76/E314 zijn de winkels - en dus óók dit nieuwe winkelcentrum - in Stein bovendien populair bij consumenten uit België

Zekerheidsstelling

Drie maanden huur, incl. voorschot service- en promotiekosten (incl. BTW)

Bijzonderheden

De door ons te huur aangeboden winkelruimten behoren tot de laatste nog beschikbare units en maken onderdeel uit van het geheel nieuwe winkelcentrum in Stein. Een eigentijds complex dat plaats biedt aan circa 40 winkels, een multifunctioneel centrum én 90 woningen. Het totale concept biedt - mede door de vestiging van diverse publiektrekkers - uitgelezen kansen voor u als ondernemer. 

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Te Huur Winkelruimten - Winkelcentrum Stein

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*