Meerssen, Beekstraat 9 (Verkocht)

Omschrijving

Moderne en opvallende bedrijfsruimte gelegen centraal in het dynamische centrum van Meerssen. De kern van dit stadje wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan gespecialiseerde detailhandelszaken en gezellige horeca-ondernemingen. Daarnaast vindt men alhier ook vestigingen van b.v. de HEMA en de supermarktketens Lidl en Jumbo.

Deze combinatie van grote retailketens en kleine speciaalzaken staat garant voor een grote aantrekkingskracht op het winkelend publiek uit de wijde omgeving.

De door ons te koop aangeboden multifunctionele ruimte ligt op een toplocatie centraal in hartje Meerssen. Het pand wordt gekenmerkt door een opvallende architectuur, waarbij met name de aanwezigheid van de grote glazen pui van 20 m¹ meteen opvalt.

Het bedrijfspand ligt overigens uiterst gunstig direct tegenover de hoofdingang van de drukbezochte vestiging van de Jumbo Supermarkt en dit zorgt dus voor veel winkelend publiek in de buurt.

Concluderend mag gesteld worden dat dit bedrijfspand gebruikt kan worden als vestiging voor de meest uiteenlopende bedrijfsactiviteiten: kantoor, detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, etc.

De ligging direct aan de overzijde van de hoofdingang van de Jumbo Supermarkt maakt deze ruimte zelfs bijzonder geschikt voor b.v. een lunchroom, koffie-/horecazaak of fitness-/wellnesscentrum. In deze heeft de Gemeente Meerssen al aangegeven open te staan voor (dag)horecagebruik van de betreffende bedrijfsruimte.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 279.000,00 K.K.

Aanvaarding

Per direct

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

In principe onderstaande bestemmingen. De Gemeente is echter bereid haar medewerking te verlenen in het geval van daghoreca en/of foodconcepten

 • Detailhandel (uitsluitend op begane grond)
 • Dienstverlening (uitsluitend op begane grond)
 • Maatschappelijke doeleinden (uitsluitend op begane grond)
 • Kantoren (uitsluitend op begane grond)
 • Consumentverzorgende sector (uitsluitend op begane grond)
 • Kleinschalige ambachtelijke sector (uitsluitend op begane grond)

Bouwjaar

Medio 2000

Oppervlakten

Totaal ca. 240 m²

  Parkeren

  Gratis parkeren op nabijgelegen parkeerterrein NS-Station. Betaald parkeren op Markt of parkeerterrein Het Steegske

  Koopovereenkomst

  Standaardmodel conform VastgoedPRO

  Energielabel

  Onbekend

  Omgeving

  Het pand is gelegen in het levendige centrum van Meerssen met haar vele detailhandelszaken, horeca-ondernemingen en woongelegenheden

  Bereikbaarheid

  Uitstekend per eigen/openbaar vervoer (op loopafstand van NS station)

  Zekerheidsstelling

  10% van de koopsom als bankgarantie

  Bijzonderheden

  Met name door de ligging, o.a. ten opzichte van de nabijgelegen Jumbo Supermarkt, uitermate geschikt voor b.v. een lunchroom, koffie-/horecazaak of fitness-/wellnesscentrum

  Voorbehoud

  Definitieve goedkeuring eigenaar

   

   

   

   

   

  Afbeeldingen Meerssen, Beekstraat 9

  Disclaimer

  Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

  Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

  De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

  Meer informatie aanvragen?


  Naam*
   
  E-mail*
   
  Uw vraag*