Te Huur/Te Koop: Maastricht, Turennestraat 33

Omschrijving

Door ons zowel TE KOOP als TE HUUR aangeboden exclusieve, stijlvolle en bijzonder representatieve kantoorruimte gelegen op een toplocatie in de populaire en chique Maastrichtse zakenwijk 'Wyck'. 

De volledige begane grond van dit oorspronkelijke object - bestaande uit twee karakteristieke herenhuizen - is samengevoegd tot één riant kantoor met diverse separate vergader-, werk- en kantoorruimten. Dit unieke kantoorpand heeft tevens de beschikking over een aangename en goed onderhouden buitenruimte (terras en tuin).

Doordat de verschillende ruimten beschikken over ruim voldoende daglichttoetreding en zich op één niveau bevinden wordt een gunstig en uitstekend werkklimaat bereikt met een optimale onderlinge communicatie en overlegstructuur als resultaat. Uiteraard draagt het karakter van het jaren twintig pand, in combinatie met de hoogwaardige afwerking, hier zeker ook een steentje aan bij.

 

Globale indeling/oppervlakten

Souterrain (oppervlakte ca. 55 m²): praktische archief- en opslagruimte, welke inpandig via de aanwezige trap in de hal bereikbaar is.

Begane grond (oppervlakte ca. 260 m²): riante - volledig op de begane grond gesitueerde - moderne kantoorruimte.

 • Prachtige entree/hal, voorzien van droogloopzone en meterkast.
 • Vanuit verkeersruimte/hal toegang tot: werkkamer voorzijde, inpandige vergaderruimte en werkkamer met dubbele openslaande deur naar terras nr. I.
 • Eveneens vanuit entree/verkeersruimte toegang tot: spreekkamer, nis voor bijvoorbeeld opstelling kopieer- en printapparatuur, kantoortuin nr. I met doorloop naar terras nr. II.
 • Vanuit hal/entree toegang tot: wachtruimte met separate garderobe-nis en doorloop naar aanwezige dames-/herentoilet.
 • Pantry-ruimte voorzien van keukenopstelling (incl. vaatwasser, close-in boiler, koffieautomaat).
 • De aanwezige kantoortuin nr. II heeft eveneens de beschikking over een openslaande deur naar terras nr. I, alsmede een aan de voorzijde van het object gesitueerde werkkamer.

 

Overigens worden de zes op de begane grond gesitueerde zelfstandige kantoorruimten óók separaat in deelverhuur door ons aangeboden (zie onderstaande plattegrondtekening).

Meer specifieke informatie betreffende deelverhuur - aangaande oppervlakten, huurprijzen en servicekosten - kunt u vinden onder ons aanbodmenu (Te Huur » Te Huur Zelfstandige Kantoorruimten).

Al met al hopen wij dat bovenstaande - in combinatie met de afbeeldingen - u een goede eerste indruk verschaft van dit interessante object.

Gezien de diverse opties inzake dit representatieve pand kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft óf meer aanvullende informatie wenst. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen en/of een afspraak maken voor een bezichtiging.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 599.000,00 K.K.

Huurprijs

€ 36.140,00 per jaar (excl. BTW).

Servicekosten

€ 9.360,00 ten behoeve van energieverbruik, schoonmaak, glasbewassing, tuinonderhoud, gemeentelijke gebruikerslasten en administratiekosten.

Aanvaarding

Per december 2018.

Opleveringsniveau

In huidige staat.

Bestemming

Wonen, met specifieke aanduiding kantoor.

Bouwjaar

- Medio 1920 (conform BAG).

- In 2002 grondig inpandig verbouwd.

Oppervlakten

- Begane grond, kantoorruimten: ca. 260 m².

- Souterrain, archief- en opslagruimte: ca. 55 m².

Parkeren

Direct voor het object bevinden zich tal van openbare betaalde parkeerplaatsen en/of plekken voor vergunninghouders. Tevens bevinden zich in de directe omgeving diverse parkeergarages (o.a. Q-Park 'De Griend' en P+R Parallelweg).

Koopovereenkomst

Huurovereenkomst

Standaardmodel conform VastgoedPRO

ROZ Model 2008.

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Dit bijzonder unieke kantoorobject bevindt zich op een A-locatie in de populaire Maastrichtse wijk 'Wyck'.

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer.

Zekerheidsstelling

- Koop: 10% van de koopsom als bankgarantie.

- Huur: drie maanden huur plus servicekosten (incl. BTW).

Kadastraal

Maastricht, sectie E, nr. 3150, indexnr. A1.

Voorbehoud

Definitieve goedkeuring eigenaar.

 

Technisch

 • Professioneel alarmsysteem
 • Kantoorruimten voorzien van IT-kabelgoten
 • Gestucte wanden en systeemplafonds begane grond (incl. up- en downlighter en geïntegreerde verlichtingsarmaturen)
 • Bellenplateau met spreek-/luisterverbinding
 • Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en hardstenen dorpels
 • Traditionele CV met radiatoren voorzien van thermostaatkranen
 • Hoge kwaliteit meter-/groepenkast 

Juridisch

 • Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitende gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en souterrain met terras en tuin, kadastraal bekend Gemeente Maastricht, Sectie E, nr. 3150 appartementsindex nr. 1, uitmakende 288/1000 aandeel in de grond met opstallen
 • De centrale verwarmingsketel van het kantoor is gesitueerd in de berging/souterrain van appartementsrecht 8. Deze situatie is geregeld middels een erfdienstbaarheid ten gunste van het verkochte.

Afbeeldingen Maastricht, Turennestraat 31-33

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*