Te Huur: Maastricht, Scharnerweg 79

Omschrijving

Op een uitstekende centrale ligging aan de drukke doorgaande Scharnerweg in Maastricht is deze door ons te huur aangeboden winkelruimte op de begane grond gesitueerd met een oppervlakte van ca. 42 m².

Het betreffende object is in principe instapklaar en zou uitermate geschikt zijn voor de vestiging van bijvoorbeeld een kapsalon of pedicure-/schoonheidssalon.

De winkelruimte maakt onderdeel uit van een markant en karaktervol pand uit de twintiger jaren en beschikt over een glazen frontpui. Hierdoor is er sprake van veel lichtinval en een optimaal 'binnenklimaat'. De marmeren vloer verleent het interieur een luxe uitstraling en is uiterst praktisch in onderhoud. De aanwezige toiletgroep en pantry zijn goed onderhouden en representatief.

Diverse grotere bekende winkelketens zoals Albert Heijn, Action, Bever Zwerfsport bevinden zich in de buurt, evenals nog een aanzienlijk aantal kleinere detailhandelszaken en overige dienstverlening. 

Het object ligt in de directe omgeving van de volop in ontwikkeling zijnde z.g. Groene Loper van Maastricht en op loopafstand van het NS station.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Gegevens

Huurprijs

€ 650,00 per maand, exclusief BTW (excl. GWE)

Aanvaarding

Per november 2019

Opleveringsniveau

Casco, doch in huidige staat. Voorzien van marmeren vloer, systeemplafond, toilet en pantry

Bestemming

Dienstverlening

Bouwjaar

1925

Oppervlakten

Ca. 42 m²

Indeling

Winkelruimte op begane grond, met aan de achterzijde een toiletruimte én een ruimte waar zich de pantry bevindt

Parkeren

Betaald parkeren op openbaar terrein

Huurovereenkomst

ROZ-model 2008

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Centraal gelegen in de omgeving van de volop in ontwikkeling zijnde z.g. Groene Loper van Maastricht aan de Scharnerweg. Het NS station van Maastricht ligt op loopafstand, evenals diverse bekende grotere winkelketens zoals Albert Heijn, Action, Bever Zwerfsport. Daarnaast in de buurt nog een aanzienlijk aantal kleinere detailhandelszaken en overige dienstverlening

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer (NS-station op loopafstand)

Zekerheidsstelling

Drie maanden huur, incl. BTW

Voorbehoud

Definitieve goedkeuring eigenaar

 

Afbeeldingen Maastricht, Scharnerweg 79

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*