Maastricht, Scharnerweg 44 (verhuurd)

Omschrijving

Op een goede hoek- en zichtlocatie ligt deze door ons te huur aangeboden winkelruimte op de begane grond met een oppervlakte van ca. 275 m2. Het pand heeft een centrale ligging aan de drukke doorgaande Scharnerweg in Maastricht in de directe omgeving van de volop in ontwikkeling zijnde z.g. Groene Loper van Maastricht en op loopafstand van het NS station.

Het pand beschikt over een brede frontpui en ligt op een opvallende in het oog springende hoeklocatie. Deze beide factoren staan garant voor een optimale 'exposure' en biedt de ondernemer rijkelijk mogelijkheden zijn of haar bedrijf positief naar buiten toe onder de aandacht te brengen en te presenteren.

Diverse bekende detailhandelketens zoals Albert Heijn, Action, Bever Zwerfsport bevinden zich in de buurt, evenals nog een aanzienlijk aantal kleinere zaken in de detailhandel en overige dienstverlening. 

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Huurprijs

Op aanvraag

Aanvaarding

In overleg

Opleveringsniveau

Casco doch in huidige staat, voorzien van eigen meterkast en toilet

Bestemming

Wonen met detailhandel op de begane grond

Bouwjaar

Medio 1960

Oppervlakten

Begane grond:

  • Winkelruimte ca. 275 m2
  • Expeditie- en opslagruimte ca. 45 m2

Souterrain:

  • Opslagruimte ca. 30 m2

 

Parkeren

Betaald parkeren op openbaar terrein

Huurovereenkomst

ROZ Model 2008

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Centraal gelegen in de omgeving van de volop in ontwikkeling zijnde z.g. Groene Loper van Maastricht aan de Scharnerweg. Het NS station van Maastricht ligt op loopafstand, evenals diverse bekende 'prominente' detailhandelszaken zoals Albert Heijn, Action, Bever Zwerfsport. Daarnaast in de buurt nog een aanzienlijk aantal kleinere zaken in de detailhandel en overige dienstverlening

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen vervoer als ook per openbaar vervoer (NS Station op loopafstand)

Zekerheidsstelling

Drie maanden inclusief BTW

Bijzonderheden

In overleg met de verhuurder zijn aanvullende afspraken te maken over het eventueel verbeteren van het gevelaanzicht (b.v. het schilderen van de gevelpui)

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Afbeeldingen Maastricht, Scharnerweg 44

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*