Te Huur: Maastricht, Rechtstraat 43

Omschrijving

Instapklaar en uiterst representatief winkelpand centraal gelegen in één van de meest sfeervolle winkelstraten van het populaire en exclusieve Maastrichtse stadsdeel 'Wyck'. Dit Rijksmonumentale pand - met al haar typische karakteristieke kenmerken - dateert van 1740.

De functionele en praktische winkelruimte bevindt zich op de begane grond, heeft een oppervlakte van ca. 65 m² BVO en is voorzien van een pantry en stadstuintje. Vanuit de winkelruimte is een bijzonder apart gewelfde (mergel)kelder bereikbaar met een oppervlakte van ca. 55 m².

 

Maastrichtse Stadsdeel 'Wyck'

De stadswijk 'Wyck' is gelegen op de westelijke Maasoever en maakt onderdeel uit van het stadscentrum van Maastricht. Sinds enige jaren ondergaat het chique 'Wyck' een herontwikkeling en sedertdien mag dit stadsdeel zich verheugen op een toenemende populariteit. Een en ander heeft dan ook geleid tot de vestiging van vele gerenommeerde topmerken in de buurt met een gevarieerd en divers winkelaanbod als resultaat.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Huurprijs

€ 1.495,00 per maand (vooruit), excl. BTW.

Huurtermijn

Bij voorkeur 5 jaar.

Aanvaarding

In overleg.

Opleveringsniveau

In huidige staat.

Bestemming

Thans de bestemming 'Centrum (art. 4)' binnen het vigerende bestemmingsplan Maastricht-Centrum. Binnen dit bestemmingsplan is detailhandel rechtstreeks toegestaan. Voor meer informatie betreffende de mogelijkheden binnen dit plan verwijzen wij u naar de Gemeente Maastricht.

Oppervlakten

- Ca. 65 m² BVO winkelruimte op de begane grond.

- Ca. 55 m² gewelfde (mergel)kelder.

Parkeren

In de directe omgeving bevinden zich openbare (betaalde) parkeerplaatsen, alsmede overdekte parkeergarages waaronder Q-Park 'De Colonel' en 'Mosae Forum'.

Huurovereenkomst

Op basis van standaardmodel ROZ.

Energielabel

Onbekend.

Omgeving

Gelegen centraal in populaire Maastrichtse stadsdeel 'Wyck' op de Westelijke Maasoever. 

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur (incl. BTW).

Voorbehoud

Definitieve goedkeuring eigenaar.

 

Afbeeldingen Maastricht, Rechtstraat 43

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*