Te Koop Beleggingspand: Maastricht, Planetenhof 145

Omschrijving

Door ons als beleggingspand te koop aangeboden - thans als studentenwoning verhuurd zijnde - ruime tussenliggende woning.

Dit lucratieve goed onderhouden object is gesitueerd in de populaire woonwijk Daalhof te Maastricht en ligt in de directe nabijheid van het winkelcentrum in de betreffende wijk (o.a. Lidl, kruidvat).

Deze ruime moderne woning wordt momenteel gehuurd door een viertal studenten en beschikt - naast een tuin voorzien van een berging - over een gemeenschappelijke woonkamer, keuken, badkamer en vier slaapkamers.

Indien gewenst kan het object medio september 2019 vrij van huur en gebruik opgeleverd worden (zie ook gegevens onder bijzonderheden).

 

Globale indeling/voorzieningen woning:

 • Begane grond: entree voorzien van meterkast en toilet met doorloop naar de woonkamer. Separate keuken met doorloop naar de betegelde tuin. Deze tuin beschikt overigens over een (fietsen)berging en is bereikbaar via de achterzijde.
 • 1e Verdieping: ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers én de badkamer.
 • 2e Verdieping: zolderverdieping voorzien van overloop en bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping bevindt zich naast de 4e slaapkamer tevens een technische ruimte (incl. CV-installatie).

 

Actuele huurwaarde:

De vier studenten betalen gezamenlijk € 1.400,00 huur per maand. Dit bedrag is inclusief € 290,00 zijnde voorschot betreffende onderstaande levering en diensten.

Levering en diensten:

 • Verbruik G/W/E: € 175,00
 • Internet en TV: € 50,00
 • Stoffering: € 25,00
 • Onderhoud tuin: € 40,00

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 229.000,00 K.K.

Aanvaarding

Per direct.

Opleveringsniveau

In huidige verhuurde staat óf vrij van huur en gebruik per medio september 2019.

Bouwjaar

1973 (conform BAG).

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer (bushalte gelegen op korte afstand van woning).

Parkeren

Op openbaar gebied.

Omgeving

Gelegen in de woonwijk Daalhof met een mengeling van hoogbouw in het groen en eengezinswoningen gegroepeerd rondom hoven en woonerven. De woning ligt gunstig nabij winkelcentrum Daalhof.

Kadastraal

Gemeente Maastricht, sectie O, nr. 3508, groot 145 m².

Energielabel

C (voorlopig).

Zekerheidsstelling

Bankgarantie: 10% van de koopsom.

Bijzonderheden

 • De studenten zijn gezamenlijk huurder, doch zijn individueel vermeld in één huurovereenkomst. Deze overeenkomst is ingegaan per 1 september 2018 en lopende tot 31 augustus 2019.
 • De waarborgsom bedraagt € 1.400,00.
 • De woning is vergund als studentenwoning t.b.v. vier studenten.
 • Indien gewenst kan de woning opgeleverd worden vrij van huur en gebruik.

Voorbehoud

Definitieve goedkeuring eigenaar

 

Afbeeldingen Maastricht, Planetenhof 145

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*