Maastricht, Lammergierstraat 21 (Verkocht)

Omschrijving

Opmerkelijk ruime, goed onderhouden,  'splitlevel' woning - met legio mogelijkheden voor aan huis gebonden beroepen - gelegen aan een verkeersarme straat in de geliefde, kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Wolder.

Dit multifunctionele object combineert een optimaal woongenot met de voordelen van een ideale praktijk-, bedrijfs-, en/of kantoorruimte aan huis. Uiteraard staat in dit geval de eventuele optie voor dubbele bewoning óók open.  

Het gehele pand geniet c.q. beschikt, naast een gunstige indeling, over de aanwezigheid van enorm veel daglicht, wat een grote bijdrage levert aan een gezond en prettig woon- en werkklimaat. Wij hopen dan ook dat de vele bijgevoegde afbeeldingen en plattegronden van deze woning voor u een positieve bijdrage zullen zijn tot het verkrijgen van een goede indruk van dit interessante object. Uiteraard kunt u daarnaast te allen tijde een afspraak met ons maken voor een bezichtiging.

Bent u op zoek naar een pand met een combinatie van optimaal wonen en werken aan huis? Wellicht biedt deze woning u dan de oplossing!

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 399.000,00 K.K.

Aanvaarding

In overleg te bepalen

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

Woning met aan huis gebonden beroepen

Bouwjaar

1972

Oppervlakte

Woonoppervlakte: 273 m2

- Souterrain (aan huis gebonden beroepen): ca. 57 m2

- Begane grond (keuken en woonkamer): ca. 121 m2

- Begane grond (tuin met toegang tot berging): 140 m2

- 1e Verdieping (twee slaapkamers, badkamer): ca. 38 m2

- 2e Verdieping (woonkamer/slaapruimte): ca. 30 m2

- 3e Verdieping (studiokamer met aparte badkamer): ca. 27 m2

Kadaster

Kadastrale Gemeente Maastricht, Sectie O, nummer 2998

Parkeren

Garage en oprit. Op eigen terrein is uitbreiding parkeren mogelijk. In het verleden werd er geparkeerd voor de pui van de winkelruimte

Koopovereenkomst

Standaardmodel conform vastgoedPRO

Energielabel

Energielabel D

Omgeving

De betreffende woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving aan de rand van de Maastrichtse woonwijk Wolder. Deze wijk kenmerkt zich door de goede verbindingen naar het stadscentrum van Maastricht en naar België. In de directe omgeving bevinden zich bovendien uitstekende voorzieningen op het gebied van onderwijs, detailhandel, sport en recreatie. Een aantal natuurgebieden, waaronder Sint Pietersberg en het Jekerdal, is op loop-/fietsafstand van de woning gelegen.

Bereikbaarheid

Bijzonder gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen (scholen, sport, winkels en recreatie)

Zekerheidsstelling

Bankgarantie van 10% van de koopsom

Bijzonderheden

In het verleden werd de begane grond gebruikt als winkelruimte. Door de grote aanwezige pui, goede (incl. nog te realiseren extra) parkeervoorziening en ideale maatvoering is deze ruimte zeer geschikt voor aan huis gebonden beroepen (kantoor-/praktijkruimte). Daarnaast biedt dit pand door de enorme inhoud, ruimteverdeling en afwerking, een ideale mogelijkheid voor een eventuele dubbele bewoning. Dit pand wordt collegiaal te koop aangeboden met Damen Makelaardij Maastricht.

 

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*