Aangekocht: riante praktijkruimte in woonwijk Heer (Maastricht)

Vervoort & Partners heeft deze riante praktijk-/winkelruimte - gelegen in de populaire wijkwinkelstraat 'Einsteinstraat' te Heer/Maastricht - geacquireerd c.q. aangekocht ten behoeve van de vestiging van een dierenartspraktijk.

Het pand is uitstekend bereikbaar en heeft de beschikking over goede parkeermogelijkheden (direct voor de deur). In de betreffende straat bevindt zich een keur aan winkels en tevens een fysiopraktijk en een huisartsencentrum. Dit specifieke aanbod maakt de locatie dan ook uitermate geschikt voor de exploitatie van een dierenkliniek.

Vervoort & Partners heeft de opdrachtgever gedurende het gehele traject/proces professioneel én persoonlijk begeleid c.q. geadviseerd: een en ander vanaf de taxatie t/m het aanvragen en uiteindelijk verkrijgen van alle benodigde vergunningen. Kortom, zorg gedragen voor de complete en succesvolle afhandeling.

Afbeeldingen Maastricht, Einsteinstraat 26

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*