Maastricht, Breulingstraat 18-A (Verhuurd)

Omschrijving

Centraal gelegen - binnen de grenzen van het beschermd stadsgezicht - in de Maastrichtse wijk Statenkwartier* bevindt zich deze door ons te huur op de begane grond aangeboden multifunctionele bedrijfsruimte met een riante oppervlakte van 215 m2.

De veelzijdigheid van deze ruimte op de begane grond blijkt o.a. uit een in het verleden alhier gevestigde Poolcentrum. Vandaag de dag maakt een lijstenmakerij, met een separaat winkelgedeelte en atelier, gebruik van dit object.

Het pand heeft door de combinatie van de speciale ligging en de markante uitstraling van de gevel met de grote witte deels glazen poort een unieke opvallende exposure en zou b.v. uitermate geschikt zijn voor de vestiging van een yogastudio, atelierruimte of antiek-/brocantezaak.

* De maastrichtse centrumwijk Statenkwartier is één van de oudste delen van Maastricht. Kenmerkend voor deze cultuurhistorische wijk is de diversiteit in de bevolkingssamenstelling (van studenten tot gezinnen met kinderen). Aan de oostkant grenst de wijk direct aan het Boschstraatkwartier met het aantrekkelijke recent (her)ontwikkelde Bassin met diverse horecavoorzieningen, de markt, vele uitgaansgelegenheden met o.a. bioscopen en het cultuurcentrum in de Timmerfabriek (locatie voor evenementen en festivals).

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Huurprijs

€ 1.250,00 per maand (excl. BTW)

Servicekosten

Niet van toepassing

Aanvaarding

Uiterlijk 1 juli 2018, dan wel eerder

Opleveringsniveau

Casco

Bestemming

Wonen en horeca, overig centrum

Bouwjaar

18e Eeuw

Oppervlakte

Begane grond: ca. 215 m2

Parkeren

In openbaar gebied, tegen betaling

Huurovereenkomst

ROZ model 2008

Energielabel

Niet van toepassing

Omgeving

Gelegen nabij Boschstraatkwartier, de markt en het aantrekkelijke, recent herontwikkelde Bassin. Vele uitgaansgelegenheden in dit kwartier met o.a. bioscopen en de Timmerfabriek (locatie voor evenementen en festivals).

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer

Zekerheidsstelling

Drie maanden huur, incl. BTW

Huurtermijn

In beginsel 5 jaar plus telkens 5 jaar verlenging

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Maastricht, Breulingstraat 18-A (Verhuurd)

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*