Beleggingspand: Maastricht, dichtbij centrum (verkocht)

Omschrijving

Een op een uitstekende locatie gelegen verhuurd wooncomplex in de directe omgeving van het centrum. Dit aantrekkelijke beleggingsobject bestaat uit een viertal reeds verhuurde kamers en één praktische commerciële ruimte op de begane grond welke tot minimaal zes maanden na de overname verhuurd is. Het gehele complex wordt al jarenlang marktconform verhuurd en is gelegen nabij de toekomstige z.g. Groene Loper van Maastricht welke momenteel volop in ontwikkeling is (Project A2 Avenue). De huidige eigenaar zit op dit ogenblik in de afrondende fase met de Gemeente Maastricht betreffende de verkrijging van een omgevingsvergunning voor woningsplitsing.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie betreffende dit specifieke complex of andere beleggingsvastgoed, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Beleggingspand: Maastricht, dichtbij centrum (verkocht)

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*