Beleggingsobject Maastricht

Omschrijving

Op een zichtlocatie gelegen Interessant en opmerkelijk beleggingsobject aan een belangrijke doorgaande weg in de Maastrichtse wijk Wolder nabij de Belgische grens.

Het markante pand heeft een traditionele en opvallende uitstraling en is gebouwd omstreeks het jaar 1900. Aan de overzijde van het pand bestaat de mogelijkheid tot gratis parkeren in een aantal parkeerhavens.

Het unieke object - met bestemming horeca en wonen - bestaat ruwweg uit een café-gedeelte en een separaat direct ernaast gelegen woning met achterbouw en kleine tuin. 

Globale indeling Beleggingspand

  • Café-gedeelte bestaande uit de daadwerkelijke café-ruimte met een oppervlakte van ca. 75 m2 plus een naastgelegen zaal van ca. 56 m2. Daarnaast is er nog de beschikking over een praktische bijkeuken en twee mergelkelders.
  • Woongedeelte/woning met op de begane grond o.a. een woonkamer met open keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich vier slaapkamers plus een badkamer. De zolderverdieping/-ruimte is bereikbaar middels een vlizotrap.

 

Kadastraal bestaat dit object uit vier percelen met een totale grootte van 755 m2

Gegevens

Vraagprijs

€ 350.000,00 K.K.

Actuele huurprijs

Op aanvraag

Aanvaarding

Per direct, in verhuurde staat

Oppervlakten

Horecaruimte: o.a. café ca. 75 m2, naastgelegen zaal ca. 56 m2

Totale oppervlakte perceel 755 m2

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom

Bestemming

Horeca & Wonen

Parkeren

Gratis parkeervakken aan overzijde van pand

 

Beleggingsobject Maastricht

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?

Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*