Beleggingsobject: Maastricht, Groene Loper (Verkocht)

Omschrijving

Aantrekkelijk beleggingsobject bestaande uit een appartement gesitueerd op de 6e verdieping van de in Maastricht alom bekende 'ANWB-flat'. Dit appartementencomplex is direct gelegen aan de z.g. Groene Loper en op loopafstand van het NS-station en centrum van Maastricht. 

Het praktisch ingedeelde appartement bestaat uit een woonkamer met (eenvoudige) open keuken, één slaapkamer, een badkamer met douche/vaste wastafel en een separate toiletruimte. Het appartement heeft de beschikking over een balkon, van waaraf men een fantastisch vrij uitzicht heeft op de bovengenoemde Groene Loper.

In de nabije toekomst wordt deze Groene Loper een plek waar mensen bij elkaar komen om te wonen, te werken én te recreëren. Meer dan duizend bomen gaan ervoor zorgen dat deze plek zijn naam dubbel en dwars verdient.

Bovengenoemde factoren leveren al met al een positieve bijdrage aan de realisatie van dit specifieke beleggingsobject met een uitstekend rendement.

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 89.000,00 K.K.

Bijdrage Vereniging van Eigenaren

€ 133,00 per maand (incl. stookkosten en waterverbruik)

Oppervlakte

Totaal ca. 35 m2

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Afbeeldingen Maastricht, Groene Loper

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*