Maastricht, Ambyerstraat Noord 90 (Verkocht)

Omschrijving

Dit object betreft een combinatie van een moderne halfvrijstaande woning met aanbouw en een bedrijfsruimte inclusief een riant afgesloten binnen(parkeer)terrein. Een en ander gelegen op een toplocatie in de populaire en geliefde Maastrichtse wijk Amby.

De perfect en luxueus afgewerkte woning heeft een oppervlakte van 155 m2 is voorzien van een patiotuin met overkapping, buitendouche en haardpartij. Het bedrijfsgedeelte van 150 m2 bestaat uit een werkplaats van ca. 102 m2, een spuiterij van ca. 33 m2 en een opslag-/magazijnruimte van ca. 13 m2., inclusief een riant, afgesloten binnenterrein.

Dit riante ruime perceel van 745 m2 biedt vele mogelijkheden om een optimaal woongenot te combineren met uw specifieke bedrijfsactiviteiten (garagebedrijf, technisch bedrijf, etc.) dan wel het uitoefenen van uw hobby.  Door de bouwkundige scheiding van de woon- en bedrijfsruimte wordt het woongenot absoluut niet aangetast door de eventuele bedrijfsactiviteiten/hobby-uitoefening.  

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens 

Vraagprijs

€ 349.000,00 K.K.

Aanvaarding

In overleg te bepalen

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

Centrum waaronder bedrijven vallend onder milieucategorie 1 en 2, autospuiterij, cultuur en ontspanning, detailhandel, dienstverlening, kantoor en wonen

Bouwjaar

Woonhuis 1930 / Bedrijfsgedeelte 1971

Oppervlakten

Woonhuis: 155 m2 woonoppervlakte en ca. 523 m3 inhoud, met een patiotuin van ca. 46 m2, voorzien van overkapping, buitendouche en haardpartij

Bedrijfsgedeelte: 150 m2 bestaande uit een werkplaats van ca. 102 m2, een spuiterij van ca. 33 m2, een opslagruimte/-magazijn van ca. 13 m2 en een riant, afgesloten binnenterrein

Totale perceel: 745 m2

Parkeren

Op eigen binnenterrein

Koopovereenkomst

Standaardmodel conform vastgoedPRO

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Het object is gelegen aan de Ambyerstraat Noord in de populaire Maastrichtse wijk Amby, nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en banken. Door de centrale ligging van het object bestaat er een optimale verbinding met het Zuid-Limburgse Heuvelland alsmede met meerdere uitvalswegen richting Maastricht, Luik, Aken, Heerlen en Eindhoven. De binnenplaats van dit riante perceel biedt ruim voldoende parkeermogelijkheden voor klandizie

Bereikbaarheid

Uitstekend, zowel per eigen als per openbaar vervoer

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom als bankgarantie

Bijzonderheden

  • Ideaal object door een combinatie van optimaal woongenot en werken aan huis
  • Buitengewoon goed afgewerkt, modern woonhuis
  • Ruime riante parkeervoorzieningen op eigen terrein (betreffende twee percelen: Gemeente Maastricht, sectie R, nummer 581 en 579)
  • Bodemonderzoekrapport beschikbaar
  • Dit pand wordt collegiaal aangeboden tezamen met Damen Woningmakelaardij Maastricht

 

Maastricht, Ambyerstraat Noord 90 (Verkocht)

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*