Maastricht, Akersteenweg 72 (Verhuurd)

Omschrijving

Bijzonder fraai en goed onderhouden winkel-/woonobject welke optimaal gelegen is op zichtlocatie in de Maastrichtse wijk Heer. Het pand is niet alleen direct gelegen aan een belangrijke doorgaande weg met een directe aansluiting op de A2 (richting Eindhoven, Heerlen/Aken en Luik), maar is daarnaast ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. In de buurt is een breed en divers scala detailhandel gevestigd. 

Dit object bestaat uit een uiterst representatieve commerciële winkelruimte plus werkplaats op de begane grond in combinatie met een ruime bovenwoning welke voorzien is van o.a. een groot dakterras op het Zuiden met optimale privacy. Via een trap in de werkplaats is bovendien een grote praktische kelder bereikbaar.

 

 Dit interessante - optimaal gelegen - object wordt aangeboden:

  • Te Koop: gehele winkel-/woonobject, bestaande uit het commerciële winkelgedeelte, souterrain én ruime bovenwoning (€ 345.000,00 K.K.).
  • Te Huur: Winkelruimte én souterrain separaat, excl. bovenwoning (€ 1.500,00 per maand, excl. BTW).

 

Globale indeling-oppervlakten winkelruimte/bovenwoning

Souterrain: oppervlakte ca. 108 m2, bereikbaar via een trap vanuit de werkplaats. De kelder biedt aan de achterzijde toegang tot een geheel omheinde tuin. Via een zijdeur bestaat de mogelijkheid tot toegang tot een pad welke langs het huis naar voren leidt. Dit pad loopt deels over eigen erf en gedeeltelijk over erfgebied van de buren.

Begane grond: winkelruimte voorzien van separate ingang met een oppervlakte van ca. 45 m2. Deze commerciële ruimte heeft veel lichtinval via de grote glazen etalage, een plavuizen vloer en is voorzien van een combinatie airco/luchtverwarming. Direct achter een scheidingswand ligt de huidige werkplaats met een aktuele oppervlakte van ca. 54 m2. De betreffende scheidingswand heeft het grote voordeel dat deze eenvoudig te verwijderen óf te verplaatsen is. De mogelijkheid bestaat dus om het vloeroppervlakte van de commerciële ruimte perfect af te stemmen op uw persoonlijke wensen. De werkplaats is overigens voorzien van een marmeren vloer. Voldoende daglicht alhier.

Woongedeelte (oppervlakte ca. 243 m2)

1e Verdieping: via separate ingang bereikbare woongedeelte met een ruime L-vormige woonkamer voorzien van grote glaspui met toegang tot riant dakterras (± 8 x 5.85 m) met overkapping op het Zuiden met optimale privacy. Gesloten keuken met een praktische en functionele inrichting (o.a. afwasmachine, koelkast met diepvries, gasfornuis, afzuigkap). Op deze verdieping bevindt zich verder een ruime kantoor-/slaapkamer en separate toilet met fontein.

2e Verdieping: overloop. Twee ruime slaapkamers met toegang tot balkon beiderzijds en voorzien van een laminaatvloer. Het betreffende balkon is gelegen op het Zuiden en heeft de beschikking over een rolluik. Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafel met meubelombouw. Praktische grote berging met aansluitingen droger en wasmachine, opstelling CV-ketel (huur, bouwjaar 2006) en boiler.

Wij hopen dat bovenstaande u een goede eerste indruk verschaft van dit interessante object. Gezien de multifunctionaliteit van dit pand kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft óf meer aanvullende informatie wenst. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen en/of een afspraak maken voor een bezichtiging.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs totale object

(commerciële winkelgedeelte, souterrain én ruime bovenwoning)

€ 345.000,00 K.K.

Huurprijs

(commerciële winkelgedeelte & souterrain separaat)

€ 1.500,00 per maand, excl. BTW

Aanvaarding

In onderling overleg

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

Conform bestemmingsplan Heer-Scharn. Centrum-doeleinden waaronder detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijvigheid. Wonen op verdieping

Bouwjaar

1940

Oppervlakten

Zie omschrijving

Parkeren

Gratis parkeren (parkeerstrook voorzijde pand)

Koopovereenkomst

Standaardmodel conform VastgoedPRO

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Object is gunstig gelegen aan doorgaande weg met uitstekende bereikbaarheid (goede toegangswegen richting A2, binnenstad op 10 fietsminuten)

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom als bankgarantie

Bijzonderheden

Het object wordt in collegiale samenwerking met Visschedijk Makelaardij te Maastricht te koop aangeboden

Voorbehoud

Definitieve goedkeuring eigenaar

 

Afbeeldingen Maastricht, Akersteenweg 72

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*