Te Koop: Maastricht, Heerderweg 146 (Verkocht)

Omschrijving

Uiterst interessant en representatief pand gelegen op een hoeklocatie op bedrijventerrein Heerderweg te Maastricht, in de directe nabijheid van het volop in ontwikkeling zijnde plan 'De Groene Loper' (zie situatietekening onder afbeeldingen). Op korte termijn - na de realisatie van dit plan - zal de zichtbaarheid van het bedrijfspand én de bereikbaarheid van het bedrijventerrein derhalve optimaal zijn.

Het object bestaat uit een riante showroom en een dito bedrijfsruimte, die beide de beschikking hebben over een practische kantoorruimte met daarnaast elk een separate verdieping (zie gegevens voor meer informatie). 

De combinatie van de showroom en bedrijfsruimte maakt dit object uitermate geschikt voor de huisvesting van bijvoorbeeld een transport-/handelsbedrijf dan wel een fiets-, motor- of autohandel.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 469.000,00 K.K.

Aanvaarding

In overleg te bepalen

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

Bedrijventerrein met als milieuklasse I en II

Bouwjaar

Showroom: 1955.

Bedrijfsgedeelte: 2000

Oppervlakten

Showroom: 235 m2 (begane grond), inclusief inpandig kantoor en 170 m2 (verdieping). De vrije hoogte bedraagt 3 m1

Bedrijfsruimte: 235 m2, inclusief inpandige kantoorruimte en 120 mentresol (tussenverdieping) voorzien van kantine. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt 6 m1 en is o.a. voorzien van twee overheadpoorten gesitueerd aan de Heerderdwarsstraat en één overheadpoort te bereiken via de inrit aan de Heerderweg.

De bedrijfsruimte beschikt o.a. over een vloeistofdichte bedrijfsvloer en lichtstraat

Parkeren

Tegen betaling op het aangrenzende parkeerterrein of vrij op eigen terrein

Energielabel

Onbekend

Koopovereenkomst

Standaard model conform vastgoedPRO

Omgeving

Het object is gelegen op een hoeklocatie op bedrijventerrein Heerderweg. Deze locatie wordt, zeker na de realisatie van de Groene Loper, gekenmerkt door een goede bereikbaarheid per auto. Daarnaast zal de zichtbaarheid van het object na afronding van deze realisatie aanmerkelijk verbeteren. In de directe nabijheid van het object zijn o.a. de Praxis, Wellcoll en Regie-auto's gevestigd

Kadastraal

Gemeente Maastricht sectie F, nummer 2973, groot 695 m2

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. Op het moment wordt er gewerkt aan een directe verbindingsweg welke het bedrijventerrein moet verbinden met het deelgebied Scharn (via de Adelbert van Scharnlaan)

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom als bankgarantie

Technische Zaken

  • De showroom beschikt over aluminium pui-kozijnen
  • De bedrijfsruimte beschikt over diverse elektrische overheadpoorten, monolieten vloeistofdichte vloer, hetelucht heaters, perslucht, kraaninstallatie en lichtstraat. Daarnaast is deze voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen en vloer- en dakisolatie
  • Aanwezigheid in de bedrijfsruimte van een meterkast en aansluitingen voor Gas/Water/Electra

Bijzonderheden

  • Interessant object voor de combinatie Handel/Bedrijfsmatig gebruik
  • Gelegen aan een riante parkeervoorziening
  • Rapport Bodemonderzoek beschikbaar
  • De aanwezige apparatuur (o.a. banden-uitljn en autohefbrug) behoort niet tot het aangebodene. Uiteraard is deze apparatuur ter overname beschikbaar, indien gewenst
  • Het dak van de showroom dient vervangen te worden
  • Dit object wordt in collegiale samenwerking met Focus Groep Makelaardij aangeboden

 

Afbeeldingen Maastricht, Heerderweg 146

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*