Gulpen, Rijksweg 44 (verhuurd)

Omschrijving

Een bijzonder karakteristiek en multifunctioneel bedrijfspand, uiterst gunstig gelegen aan de doorgaande Rijksweg in het toeristische stadje Gulpen-Wittem.

Dit lucratieve - uitstekend bereikbaar - pand heeft een groot vloeroppervlakte van circa 435 m2 en een buitengewoon grote frontbreedte en beschikt hierdoor over uitgebreide bestemmingsmogelijkheden voor zowel horeca- als detailhandelexploitatie.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens 

Huurprijs

€ 1.950,00 per maand excl. BTW

Aanvaarding

Op korte termijn mogelijk

Opleveringsniveau

In huidige casco-staat, waarbij de verhuurder bereid is om de aanwezige pui te vervangen en naar voren te plaatsen waardoor de algemene exposure en etalagemogelijkheden worden verbeterd. Daarnaast is het bespreekbaar om het pand extra te verduurzamen middels de toepassing van een duurzame energie-installatie en/of additionele isolerende maatregelen

Bestemming

Centrum-doeleinden, waaronder tenminste detailhandel/horeca

Bouwjaar

Medio 1900

Oppervlakten

Circa 435 m2 V.V.O. commerciële ruimte, verdeeld over begane grond en twee splitlevel (tussen) verdiepingen. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een binnenplaats ter grootte van circa 105 m2.

Parkeren

Op openbaar gebied of op het achtergelegen parkeerterrein (t.b.v. eigen personeel)

Huurovereenkomst

ROZ model 2008

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Centraal gelegen aan de doorgaande rijksweg in Gulpen centrum

Bereikbaarheid

Uitstekend, zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer (op loopafstand van het busstation)

Zekerheidsstelling

Drie maanden incl. BTW

Bijzonderheden

Door de uitstekende ligging en gebruiksmogelijkheden is dit pand niet uitsluitend geschikt voor een reguliere detailhandelsvestiging, maar ook zéér aantrekkelijk voor een eventuele horeca-exploitatie (b.v. lunchroom, proeflokaal, kookstudio, etc.).

De mogelijkheid is aanwezig om extra opslagruimte, garageboxen en/of parkeervoorzieningen te huren aan de achterzijde van het pand, grenzend aan de Prinses Ireneweg (b.v. voor personeel)

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Gulpen, Rijksweg 44 (verhuurd)

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*