Beleggingsobject: Geleen, Hofkamp 19 (Verkocht)

Omschrijving

Bijzonder interessant en lucratief - volledig verhuurd - riant beleggingsobject bestaande uit een kantoor- en bedrijfsruimte. Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op industrieterrein Krawinkel Zuid te Geleen met van hieruit directe aansluiting op de A76 en A2.

Zowel het kantoorgedeelte als de bedrijfshal zijn uitstekend onderhouden en zijn beide voorzien van alle mogelijke noodzakelijke voorzieningen en faciliteiten. Zo zijn de kantoorruimten netjes afgewerkt met systeemplafonds, spuitwerk en de benodigde databekabeling. De bedrijfshal (ca. 1.885 m2) beschikt over drie overheaddeuren en een ideale vrije hoogte van 5.60 m1 met diverse lichtstraten. De maximale vloerbelasting in het bedrijfsgedeelte bedraagt 2.500 kg/m2.

Het kantoorgedeelte is verdeeld over de begane grond (ca. 350 m2) en eerste verdieping (ca. 435 m2). De begane grond is voorzien van een entree met een receptie-/ontvangstbalie, garderobe, vier kantoorruimten, twee verkoop-/vergaderruimten, dames- en herentoiletruimten voor gasten, kantine met een separate rokersruimte voorzien van afzuiging, toiletruimte voor personeel en diverse technische ruimten. Op de eerste verdieping bevinden zich zeven kantoorruimten (waaronder het directiekantoor), een algemene werkruimte en een toiletruimte.

Het totale complex, met een ruime eigen parkeervoorziening op het beklinkerd buitenterrein, heeft een uiterst moderne en bijzonder representatieve uitstraling.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 1.195.000,00

Aanvaarding

Op korte termijn

Opleveringsniveau

In verhuurde staat (thans verhuurd aan een internationaal opererende organisatie met een huurtermijn tot tenminste 30 april 2020 met verlengingsperioden van telkens 5 jaar)

Bestemming

Bedrijventerrein met categorie 1.2, 3.1, 3.2

Bouwjaar

1990

Oppervlakten

Totale oppervlakte van object ca. 2.670 m2 verdeeld over:

  • Volledige up-to-date en moderne kantoorruimte van ca. 785 m2 met alle noodzakelijke voorzieningen verdeeld over de begane grond en 1e verdieping (incl. ontvangstbalie, garderobe, toiletgroepen, archiefruimten, kantine, etc.)
  • Aanzienlijke bedrijfsruimte van ca. 1.885 m2, welke thans ingericht is als productieruimte met een separate opslagruimte. De gehele bedrijfsruimte heeft overigens een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2, een optimale vrije hoogte van 5.60 m1 en is voorzien van diverse lichtstraten

Aanwezigheid van een ruime eigen parkeervoorziening met plek voor ca. 40 voertuigen en één overdekte fietsenstalling 

Parkeren

Eigen terrein met ca. 40 parkeerplaatsen en een fietsenstalling 

Koopovereenkomst

Standaard model conform vastgoedPRO

Omgeving

Gunstig centraal gelegen op bedrijventerrein Krawinkel Zuid met directe aansluiting op de A76 en A2

Kadastraal

Gemeente Geleen, Sectie E nummer 1575 ter grootte van 4.415 m2

Bereikbaarheid

Uitstekend met directe aansluitingen op de A76 en A2

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom als bankgarantie

Bijzonderheden

  • Ideaal en lucratief object voor beleggingsdoeleinden of eigen gebruik
  • Alarminstallatie
  • Volledige dakrenovatie uitgevoerd in november 2009
  • Riante eigen parkeervoorziening

 

Afbeeldingen Geleen, Hofkamp 19

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*