Bunde, Papenweg 93 (verkocht)

Omschrijving

Een bijzonder aantrekkelijke combinatie van een perfect onderhouden moderne woonruimte en een halfvrijstaande winkel gelegen op een riant perceel van 774 m2 in het levendige dorp Bunde dat deel uitmaakt van de Gemeente Meerssen. Het object beschikt aan de achterzijde - naast de tuin - over een ruime parkeervoorziening welke plaats biedt aan zes auto's. Aan de achterzijde bevindt zich eveneens een garage en een praktische separate bergruimte.

Het goed afgewerkte woongedeelte van dit object bevindt zich op de 1e en 2e verdieping. Op de 1e verdieping heeft u de beschikking over een ruime woonkamer van waaruit u middels een openslaande deur toegang heeft tot een groot dakterras. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een compleet uitgevoerde, geheel betegelde comfortabele badkamer. Op de 2e verdieping heeft u via een overloop toegang tot twee slaapkamers en twee bergruimtes. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Terwijl de gehele 1e verdieping is voorzien van een houten parketvloer, ligt op de gehele 2e verdieping een laminaatvloer. 

Het bedrijfsmatige gedeelte van dit lucratieve object bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen entree. De daadwerkelijke bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 72 m2 en is mede door de uiterst gunstige indeling geschikt voor vele professionele doeleinden in de meest uiteenlopende branches (detailhandel, dienstverlening, maatschappelijk, kantoor). Naast de feitelijke bedrijfsruimte is er eveneens de beschikking over een compleet met apparatuur uitgevoerde keuken, een bijkeuken (incl. aansluitingen voor wasmaschine/droger) en een separaat toilet. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van een tegelvloer.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 279.000,00 K.K.

Aanvaarding

In onderling overleg

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

Gemengd (detailhandel, dienstverlening, maatschappelijk, kantoren en wonen)

Bouwjaar

1969 (hoofdbouw)

Oppervlakten

Totale oppervlakte perceel: 774 m2.

Bedrijfsoppervlakte: ca. 126 m2 BVO

Woonoppervlakte: ca. 215 m2

Inhoud totaal: ca. 1400 m3

Parkeren

Eigen parkeervoorziening (zes parkeerplaatsen) en/of op openbaar gebied

Koopovereenkomst

Standaardmodel conform vastgoedPRO

Energielabel

Klasse C

Omgeving

Het object is gesitueerd in Bunde, gelegen op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Dit dynamische dorp, met in de directe omgeving vele toeristische bezienswaardigheden, natuurschoon en levendige detailhandel, heeft een uitstekende bereikbaarheid door de centrale ligging direct aan de A2 en A79, en de diverse trein- en busverbindingen naar alle windstreken. Kortom, Bunde staat garant voor een prettig woon- en werkklimaat  

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom als bankgarantie

Bijzonderheden

Het object wordt in collegiale samenwerking met Tijs Hillen Makelaardij aangeboden

 

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*