Bunde, Meerstraat 35 & 37 (verkocht)

Omschrijving Praktijk-/Bedrijfs-/Kantoorruimte

Bijzonder representatief instapklaar pand, centraal gelegen op zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein 'De Meer' in Bunde. Dit bedrijventerrein is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mix van wonen en kleinschalige en grootschalige bedrijvigheid en vormt een perfecte en ideale basis voor dé dynamische zelfstandige ondernemer. Het object is niet alleen uitstekend bereikbaar, maar beschikt tevens over een eigen parkeerplaats met plek voor 7 auto's.

Deze prachtige ruimte van ca. 215 m2 bevindt zich volledig op de begane grond en is geheel flexibel in te richten, zoals te zien is op onderstaande afbeeldingen. Deze combinatie maakt dit object uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken (kantoor, dienstverlening, ICT, paramedici, etc.). Het interieur heeft een moderne uitstraling met daarnaast de aanwezigheid van ruim voldoende daglicht. Kortom, het geheel ademt een prettige en comfortabele atmosfeer. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het betreffende bedrijfsgedeelte wordt in principe te koop aangeboden in combinatie met het luxe naastgelegen woonhuis met tuin. Echter onder bepaalde voorwaarden bestaat de mogelijkheid om beide objecten afzonderlijk aan te kopen. De woning en de bedrijfsruimte zijn gebouwd in de jaren negentig én kadastraal en juridisch gesplitst.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 259.000,00 K.K.

Servicekosten

Niet van toepassing

Aanvaarding

In overleg

Opleveringsniveau

Huidige turn-key staat, voorzien van balie, inpandige spreekkamer, keuken voorzien van keukenblok, toilet en spreekkamers voorzien van glazen scheidingswanden

Bestemming

Paramedische zorg, kantoor en dienstverlening

Bouwjaar

Negentiger jaren

Oppervlakten

Ruimte op begane grond van ca. 215 m2

Parkeren

Op eigen terrein: 7 parkeerplaatsen

Koopovereenkomst

Model VastgoedPro

Energielabel

Energielabel D (voorlopig)

Omgeving

Uitstekende ligging, op zichtlocatie, aan de rand van het bedrijventerrein 'De Meer' in Bunde (Gemeente Meerssen)

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen vervoer

Zekerheidsstelling

Ter grootte van 10% van de koopsom

Bijzonderheden

Mogelijkheid bestaat om het aangrenzende woonhuis (Meerstraat 37) in combinatie met het bedrijfsgedeelte te verwerven dan wel separaat onder bepaalde voorwaarden.

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Omschrijving Woonhuis met tuin

Perfect onderhouden royale - geheel onderkelderde - luxe woning gelegen op een prima locatie in de forenzenplaats Bunde, gemeente Meerssen. Het object is in 1994 met perfecte materialen gebouwd en is van alle gemakken voorzien. De woning biedt u een prettig woonklimaat en ligt op enkele loopminuten van o.a. de winkelvoorzieningen, basis- en voortgezet onderwijs. Eigen oprit.

 

Globale indeling woning:

  • Souterrain: de woning is geheel onderkelderd, bestaande uit zes separate ruimten (bijzonder geschikt voor hobbymatig gebruik).
  • Begane grond: representatieve entree met vide. Toilet met wandcloset en fonteintje. Zéér royale Z-vormige living met gashaard en schuifpui naar terras en brede tuin. Ruime moderne leefkeuken met optimale zitmogelijkheden.
  • Tuin: zowel bereikbaar vanuit de keuken als ook vanuit de living. Gesitueerd op het Zuiden met een overdekt terras en tuinberging.
  • 1e Verdieping: overloop/vide met bergkast. Drie ruime slaapkamers. Betegelde luxe badkamer.
  • 2e Verdieping: via vaste trap bereikbare zolderverdieping, alwaar zich een vierde slaapkamer bevindt.

 

De betreffende woning wordt in principe te koop aangeboden in combinatie met de naastgelegen bedrijfsruimte. Echter onder bepaalde voorwaarden bestaat de mogelijkheid om beide objecten afzonderlijk aan te kopen. De woning en de bedrijfsruimte zijn gebouwd in de jaren negentig én kadastraal en juridisch gesplitst.

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 475.000,00 K.K.

Aanvaarding

In overleg

Opleveringsniveau

Huidige staat

Bouwjaar

Negentiger jaren

Indeling woning

Zie omschrijving

Parkeren

Op eigen oprit o.a.

Koopovereenkomst

Model VastgoedPro

Energielabel

Energielabel D

Omgeving

Uitstekende locatie

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen vervoer

Bijzonderheden

Mogelijkheid bestaat om de aangrenzende bedrijfsruimte (Meerstraat 35) in combinatie met het woonhuis te verwerven dan wel separaat onder bepaalde voorwaarden.

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*