Bunde, Burchtstraat 10 (Verkocht)

Omschrijving

Dit bijzonder aantrekkelijk multifunctioneel vastgoedobject - een combinatie van een bedrijfsruimte op de begane grond met bovenwoning - stelt u als ondernemer in de gelegenheid om optimaal uw bedrijfsactiviteiten uit te oefenen en verschaft u daarnaast gegarandeerd een fantastisch woongenot.

Het object ligt namelijk - zoals u op de foto's kunt zien - prachtig gesitueerd op een perceel van ca. 220 m2 in het Zuid-Limburgse dorp Bunde dat deel uitmaakt van de Gemeente Meerssen (op ca. zes kilometer afstand van Maastricht). De vele dorpsvoorzieningen, zoals twee basisscholen, goed florerende detailhandel/horeca en sportverenigingen, leveren een positieve bijdrage tot het werk- én leefklimaat van dit kerkdorp. Uiteraard speelt de bereikbaarheid van de regio per openbaar/eigen vervoer, met o.a de goede aansluitingen op de A2 en A79, ook een grote rol in deze.

 

Indeling bedrijfs-/woongedeelte

Begane grond: bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 170 m2 BVO, bestaande uit een inpandige garage, wasruimte, magazijn en kantoorruimte. 

1e Verdieping: woongedeelte met een ruime woonkamer met doorloop naar de keuken. Vanuit de keuken is het dakterras bereikbaar. Op deze verdieping bevindt zich verder een ruime slaapkamer, badkamer en separate toilet.

2e Verdieping: op deze verdieping heeft u via een overloop toegang tot twee zolder(slaap)kamers en een berging.

 

Wij hopen dat onze informatie, met afbeeldingen en plattegronden, u een goede indruk verschaft van dit interessante object. Uiteraard kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een bezichtiging.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 249.000,00 K.K.

Aanvaarding

In onderling overleg

Opleveringsniveau

In huidige staat

Bestemming

Wonen, met aan huis gebonden beroepen

Bouwjaar

Medio 1921

Oppervlakten

Totale oppervlakte perceel: 220 m2

Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 170 m2 BVO (magazijn, inpandige garage, wasruimte en kantoorruimte

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de inpandige garage en/of openbaar gebied

Koopovereenkomst

Standaardmodel conform VastgoedPRO

Energielabel

Klasse F

Omgeving

Het object is gesitueerd in Bunde, gelegen op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Dit dynamische dorp - met in de directe omgeving vele toeristische bezienswaardigheden, natuurschoon en florerende detailhandel - heeft een uitstekende bereikbaarheid door de centrale ligging direct aan de A2 en A79. Goede trein- en busverbindingen.

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen/openbaar vervoer

Zekerheidsstelling

10% van de koopsom als bankgarantie

Bijzonderheden

Het object wordt in collegiale samenwerking met Damen Makelaardij te Maastricht te koop aangeboden

Voorbehoud

Goedkeuring eigenaar

 

Bunde, Burchtstraat 10 (Verkocht)

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*