Te Huur / Te Koop: Brunssum, Schildstraat 54

Omschrijving

Riante multifunctionele ruimte met een oppervlakte van ca. 1000 m2 met een ruime eigen parkeervoorziening met plek voor 60 voertuigen gelegen in het centrum van Treebeek. Dit lucratieve object wordt gekenmerkt door een enorme frontbreedte aan glazen puien van 39 m1 en dit maakt deze ruimte geschikt voor een groot en breed scala aan bestemmingsdoeleinden.

Het object maakt onderdeel uit van een gloednieuw winkel(wijk)centrum met o.a. een PLUS supermarkt, een kapper, bakker, bloemist, lunchroom en drogist.

De ligging is centraal in het nieuwe 'Hart van Treebeek' welke gevormd wordt door een combinatie van diverse winkels, voorzieningen voor zorg en welzijn en vele aangrenzende nieuwe woningen en appartementen.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

 

Gegevens

Huurprijs

€ 54.000,00 per jaar excl. BTW

Aanvaarding

Per direct

Opleveringsniveau

Casco

Bestemming

Gemengd, waaronder detailhandel, horeca (cat. 1 en 2), dienstverlening, kantoor, maatschappelijk en parkeren

Bouwjaar

Medio 1980

Oppervlakten

Winkelruimte ter grootte van 800 m2 V.V.O. en 188 m2 V.V.O. kantoor-, sociale- en magazijnruimte. Het geheel gelegen op de begane grond

Parkeren

Ruime parkeergelegenheid van ca. 1500 m2 met 60 parkeerplaatsen op eigen terrein met toegangspoorten aan de Schildstraat en Gerbaldusstraat

Huurovereenkomst

ROZ model 2008

Energielabel

Onbekend

Omgeving

Het object - deel uitmakende van het recent opgeleverde nieuwe Centrumplan - is gelegen in de wijk Treebeek ten Zuid-Oosten van de Gemeente Brunssum. Een PLUS supermarkt, Trekpleister drogisterij en diverse lokale ondernemers maken onderdeel uit van dit wijk(winkel)centrum welke omringd is door nieuwe woningen en appartementen.  

Bereikbaarheid

Uitstekend per eigen vervoer

Zekerheidsstelling

Drie maanden, incl. BTW

Bijzonderheden

Deze multifunctionele ruimte betreft een appartementsrecht omvattende winkel-/bedrijfsruimte gelegen op de begane grond, onderdeel uitmakende van een woon-/winkelcomplex bestaande uit zeven bovenwoningen en bergingen op de begane grond. Het verharde riante parkeerterrein bestaat uit een 7-tal kadastrale percelen samen ter grootte van 1502 m2.

Deze winkel-/bedrijfsruimte wordt eveneens te koop aangeboden, in collegiaal samenwerkingsverband met Aelmans Bedrijfsmakelaardij Voerendaal

 

Afbeeldingen Brunssum, Schildstraat 54

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*