Te Koop/Te Huur: Beek, Horsterweg 31 (Maastricht-Airport)

Omschrijving

Bijzonder gunstig - op bedrijventerrein Technoport Europe in de directe nabijheid van Maastricht-Aachen-Airport - gelegen imposant bedrijfsobject bestaande uit een representatieve kantoorruimte plus een omvangrijke bedrijfsruimte.

De kantoorruimte van dit object is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De bedrijfsruimte, met een vrije hoogte van 7.30 meter, is o.a. voorzien van vloeistofdichte vloeren, een 'loadingdock', een ruime 'overheadpoort' en een bunker voor opslag van gevaarlijke stoffen. Het op een zichtlocatie gesitueerde pand heeft overigens de beschikking over zes parkeerplaatsen op eigen terrein.

Globale indeling/oppervlakte object

Kantoorruimte (verdeeld over begane grond en 1e verdieping:

  • Begane grond: entree met balie/receptie. Kantoorruimte van ca. 40 m2 voorzien van o.a. vinylvloer, systeemplafonds, datagoten en airconditioning. Eenvoudige kitchenette en volledig betegelde toiletruimte.
  • 1e Verdieping: vanuit de ontvangsthal en bedrijfshal bereikbare verdiepingsvloer met ca. 200 m2 kantoorruimte (o.a. twee kantoortuinen, vergaderruimte, kantine met kitchenette, archiefruimte, serverruimte, dames-/herentoilet, overloop, diverse verkeersruimtes).

 

Bedrijfsruimte (verdeeld over Hal 1 en Hal 2:

  • Hal 1: bedrijfsruimte van ca. 990 m2, toegankelijk vanuit kantoorruimte én middels automatische overheadpoort met loopdeur. Deze hal beschikt tevens over een 'loadingdock'. Vrije hoogte bedraagt 7.30 meter onder de balk. In de hal is eveneens een bunker van ca. 20 m2 aanwezig voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Deze hal is voorzien van o.a. vloeistofdichte vloeren, twee gasheaters, mechanische ventilatie, brandhaspels/blussers, stellingen.
  • Hal 2: bedrijfsruimte van ca. 600 m2, toegankelijk vanuit hal 1 én middels automatische overheadpoort met loopdeur. Daarnaast eveneens de beschikking over een verdiepingsvloer van ca. 190 m2. Vrije hoogte bedraagt 7.30 meter onder de balk.

 

Wij hopen dat onze informatie u een goede indruk verschaft van dit interessante object. Uiteraard kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een bezichtiging.

Lay-out inhoud tekst & presentatie: CapsLock-Services.nl

 

Gegevens

Vraagprijs

€ 1.195.000,00 K.K.

Huurprijs

€ 8.995,00 per maand

Aanvaarding

In overleg

Opleveringsniveau

In huidige staat, incl. palletstellingen

Bestemming

Bedrijventerrein

Bouwjaar

2001

Oppervlakten

Perceel: 2500 m2. BVO: 2020 m2.

Kantoorruimte: ca. 240 m2 (verdeeld over BG en 1e verdieping)

Bedrijfsruimte: ca. 1.780 m2 (met 'loadingdock')

* Zie verder omschrijving

Parkeren

Naast object parkeerstrook aanwezig met vier parkeerplaatsen. Aan voorzijde twee directieparkeerplaatsen aanwezig. Overig parkeren in directe omgeving

Koopovereenkomst

Standaard Model conform VastgoedPRO

Huurovereenkomst

Standaardmodel ROZ

Kadastraal

Gemeente Beek sectie F, nr. 4753, groot 2500 m2

Bereikbaarheid

Uitstekend (eigen-/openbaar vervoer, vliegverkeer)

Bijzonderheden

Het object wordt in collegiale samenwerking met Royworks Bedrijfsmakelaardij aangeboden

Voorbehoud

Definitieve goedkeuring eigenaar

 

Te Koop/Te Huur: Beek, Horsterweg 31 (Maastricht-Airport)

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Deze informatie wordt aan meerdere personen/instellingen verstrekt; aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

De verkoper/verhuurder behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Meer informatie aanvragen?


Naam*
 
E-mail*
 
Uw vraag*